U bent klantgericht, maar uw rekeningen moeten toch ook betaald worden
telefoon +31 (0) 88 277 32 40

Stevige maatregelen met Incasso

Mocht onverhoopt uw debiteur na alle inspanningen van Debiteurenbeheer op Maat® nog niet betaald hebben, leg dan de vordering in handen van Incasso op Maat®. De incasso juristen van Incasso op Maat® deinzen beslist niet terug voor stevige maatregelen. Zij kennen alle wegen om te bewandelen, zodat uw openstaande factuur succesvol geïncasseerd kan worden.

Bel nu: +31 (0) 88 277 32 40
Bekijk onze vaste tarieven

Wanneer incasso?

Wanneer uw debiteur ondanks meerdere herinneringen en aanmaningen niet betaalt, dan stellen we een incassotraject voor, waarbij op basis van uw specifieke situatie maatregelen genomen worden. Na een eerste brief van een incassojurist zullen we direct een juridische procedure starten indien de betaling uitblijft. Bij hoge vorderingen gaan we eerst over tot het leggen van beslag om de verhaalbaarheid van uw vordering zoveel mogelijk te beschermen.

Inbeslagname

Wanneer de rechter vonnis wijst dan kunnen we met tussenkomst van een gerechtsdeurwaarder beslag leggen onder uw debiteur. We gaan over tot inbeslagname van eigendommen van uw debiteur, zoals zijn bankrekening, zijn wagenpark of we leggen beslag onder de eigen opdrachtgevers van uw debiteur. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw vordering alsnog wordt voldaan. Ook in dit traject bewaakt Incass op Maat® uw vordering door veelvuldig contact met de gerechtsdeurwaarder en of uw debiteur.

Neem vrijblijvend contact op!

Wilt u ook daadkrachtige incasso maatregelen of conservatoir beslag? Bel  Incasso op Maat via (088) 277 32 40. Vraag naar onze zeer gunstige voorwaarden. Ook no-cure-no-pay behoort tot de mogelijkheden.